Mieszu, mieszu. Włoska Akademia KulinarnaMieszu, mieszu. Włoska Akademia KulinarnaMieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna
Bestseller

Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna

Kod produktu: projekt-kMieszuMieszu23
Kod kreskowy: projekt-9788383171777
Wydawnictwo:Wydawnictwo Pascal
Typ oprawy:twarda
Liczba stron:288
ISBN:978-83-8317-177-7
Premiera:2023-11-08
Rok wydania:2023
Wybierz:
Już od:
Cena:
79,99PLN
Ilość: szt.

Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne danie. Przekonaj się sam, co makaroniarz zrobi z…

Emilliano Castagna nauczy cię czerpać przyjemność z gotowania i dobrze bawić się w kuchni w prawdziwie włoskiej atmosferze. Znajdziesz tu 130 przepisów na oryginalne włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, wyborne makarony oraz pyszne desery. Spróbuj linguine z Gorgonzolą i ‘Ndują, pieczonej ricotty w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto, przygotuj domowy likier bazyliowy, skosztuj ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Buonissimo!

Przy każdym daniu, oprócz składników i opisu przygotowania, znajdziesz również kod QR do filmiku instruktażowego, dzięki czemu z gotowaniem poradzą sobie nawet początkujący kucharze!

Wejdź do Włoskiej Akademii Kulinarnej i naucz się gotować jak prawdziwy Włoch!